CITROËN E-BERLINGO MULTISPACE

Nå fra kr 199.900,-

Veiledende pris er 229.900,–. Tilbudet gjelder ut året. Bilen er klar for levering.

Kort Sagt
KJØRING
Design
Komfort
Teknologi

CITROËN E-BERLINGO MULTISPACE
100 % ELEKTRISK FLERBRUKSBIL

Citroën E-Berlingo er praktisk som en ekte flerbruksbil, og miljøvennlig som en ekte elbil. Rekkevidde på 170 km (NEDC).

  • 15" stålfelger m/ kapsler
  • ABS-bremser
  • Topphengslet bakdør m/ vindu
  • El. Sidespeil, infellbare og justerbare
  • Elektriske sidevinduer foran
  • Ryggesensor
  • Trinnløs automat
  • ++
driving-selector

100 % ELEKTRISK KJØREGLEDE

Med en rekkevidde på 170 km og opplading av 80 % av batteriet på en halvtime på en hurtigladestasjon, sikrer denne flerbruksbilen at du kommer deg dit du skal. Raskt og enkelt.!

ENKEL PARKERING

Parkering kan være noe hærk. Med ryggekamera som er godt synlig på den store fargeskjermen, blir det noen, nei mange, hakk lettere å ta plass mellom stripene på bakken.

TA UT SETENE ETTER BEHOV

Baksetene er separate og kan legges ned og plukkes ut etter behov. Dermed kan du kombinere bagasjeromsplass og antall passasjerer akkurat etter ditt behov.

STORT BAGASJEROM

Bagasjerommet kan romme opptil 3000 liter hvis setene tas ut. Hvor mye er 3000 liter i praksis? Det er nok volum til å skulle romme ca. 400 basketballer.

STILLHET

E-Berlingo Multispace er elektrisk. Det betyr stillhet på veien og ro i kupeen. Perfekt for deg som ønsker en grønn og behagelig kjøreopplevelse.

LAG DIN EGEN KOMFORT

Med sitt fleksible interiør, er E-Berlingo Multispace perfekt for å skape sin egen komfort innvendig. Bruk plassen i bilen akkurat slik du ønsker at den skal bli brukt.

STYR TEMPERATUREN FRA MOBILEN

Med E-Berlingo Multispace kan du leke værgud med telefonen din – inne i bilens kupé selvfølgelig. Med MyCitroën-appen kan du forvarme eller -kjøle bilens kupé slik at det er behagelig når du setter deg inn.

30 MINUTTERS HURTIGLADING

Du lader 50 % av bilens batteri på et kvarter, eller 80 % på en halvtime ved hjelp av spesielle ladestasjoner på offentlig sted, ladestasjoner, eller private hjem.

VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS CITROËN?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder. Kom innom og prøv din favoritt-Citroën, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

FINN FORHANDLER

KJØRING

E-Berlingo Multispace gir en grønnere og mer behagelig kjøreopplevelse med lavere kostnader.

SIKKERHET

Et stort utvalg av smart sikkerhetsteknologi gjør at du kan føle deg tryggere i bilen enn noensinne.

UNDERHOLDNING

På berøringsskjermen kan du enkelt velge musikk, radio eller bilder.

BYGG DIN NYE CITROËN

Har du funnet deg en Citroën, men ikke bestemt deg for farge og utstyr? Her kan du bygge din nye bil, før du bestemmer deg!

*Pris er inkl. frakt og leverings-omkostninger levert Drammen. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. 
Berlingo EL