CITROËN C1 FEEL VTi 72 manuell

Fra kr 174 900,–

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen

DEN URBANE BILEN

Citroën C1 er lettkjørt og intelligent, og passer perfekt til bykjøring. Med sin sterke personlighet er Citroën C1 en bil man garantert legger merke til!

  • Bensin 72 hestekrefter manuell
  • 15" stålfelger
  • Aircondition
  • Touchscreen med DAB+ radio, Bluetooth, USB
  • Høydejusterbart førersete
  • Nedfellbart delt baksete(50/50)
  • Mørktonede side- og bakruter
                  

HAR DU LYST TIL Å VITE MER OM CITROËN C1?
SJEKK UT DENNE BILDEKARUSELLEN ELLER LES MER PÅ VÅRE MERKESIDER

SE BILDEKARUSELLLES MER

BYGG DIN DRØMMEBIL

Har du funnet deg en Citroën, men ikke bestemt deg for farge og utstyr? Her kan du bygge din nye bil, før du bestemmer deg! 


BYGG DIN BIL

NYTTIG TEKNOLOGI

I Citroën C1 finner du mye nyttig teknologi og sikkerhet. En 7" touchskjerm i farger hvor du kan styre alle mediefunksjoner, ryggekamera for å forenkle parkering på trange plasser, nøkkelfri adgang og kjøring, og bakkestartassistent for å nevne noen høydepunkter.
LITEN, MEN OVERRASKENDE GOD PLASS

C1 er liten, men svært praktisk. Bagasjerommet er på 195 liter, benkesetet bak kan deles opp og hattehyllen foldes sammen når bakluken åpnes. Bagasjeromsvolumet er på 780 liter når baksetene er foldet sammen.VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS CITROËN?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder. Kom innom og prøv din favoritt-Citroën, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

FINN FORHANDLER
CO2 utslipp 110 -111g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring 0,38-0,42 l/mil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Tilbudet varer frem til 31. desember 2021.
c1