CITROËN C3 FEEL 82HK MANUELL 

Fra kr 239.900,-

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen

CITROËN C3

LIKE UNIK SOM DEG

Citroën C3 har et unikt design og er prydet med fargerike detaljer og grafiske elementer som Airbump®-panelene. Skap din egen stil med uendelige personaliseringsmuligheter. Opplev Citroën Advanced Comfort® og ny teknologi som ConnectedCAM Citroën™som bruker et kamera montert ved bakspeilet i bilen og filmer det føreren ser gjennom frontruten slik at du kan ta bilder og filme unike kjøreopplevelser du møter på veien.


  • ConnectedCAM Citroën™ (tilleggsutstyr)
  • 16" VIBE Diamant alufelger
  • Parkeringssensor bak
  • AirBump® Black
  • Autmatisk klimaanlegg
  • Radio Connected 7"" Touchscreen med DAB+, USB og Mirrorscreen
  • Multifunksjonsratt
  • Skjermbreddere og kanalbeskyttere
  • LED dagskjørelys
  • PureTech bensinmotor

HAR DU LYST TIL Å VITE MER OM CITROËN C3? SJEKK UT DENNE BILDEKARUSELLEN ELLER LES MER PÅ VÅRE MERKESIDER

SE BILDEKARUSELLLES MER

BYGG DIN DRØMMEBIL

Har du funnet deg en Citroën C3, men ikke bestemt deg for farge og utstyr? Her kan du bygge din nye bil, før du bestemmer deg!
FARGERIKT DESIGN

Velg mellom et bredt spekter av ulike farger til C3: Grønn Almond, Hvit Banquise, Blå Cobalt, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power, eller Beige Sable. Kombiner disse fargene med en av de tre takfargene (Sort Onyx, Rød Sport, eller Hvit Opal), og du har 36 mulige fargekombinasjoner etter din preferanse.


PRAKTISK OG MED SMARTE LØSNINGER

Citroën C3 er konstruert like mye for bykjøring som landeveiskjøring og med en begrenset lengde på 4 meter, er bilen spesielt fleksibel og enkel å håndtere. C3 har smarte lagringsplasser sentralt i bilen som frigjør så mye plass som mulig, i tillegg til store lagrinsplasser på frontdørene. bagasjerommet har en lagringsplass på nærmere 300 liter.

FILM DIN EGEN KJØREOPPLEVELSE

Som den første i verden tilbyr Citroën ConnectedCAM Citroën™, et tilkoblet HD-kamera. Med ConnectedCAM Citroën™ i C3, kan du filme og ta bilder av spektakulære omgivelser, spesielle landskap, eller bymiljøer. Det nye systemet bruker et kamera som er montert ved bakspeilet i bilen og filmer det føreren ser gjennom frontruten. Den byr på en videologg av dine kjøreturer, og du er kun ett klikk unna å ta et bilde du kan dele på sosiale medier.VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS CITROËN?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder. Kom innom og prøv din favoritt-Citroën, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

FINN FORHANDLER
CO2 utslipp 98-132 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring 0,43-0,51 l/mil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Tilbudet varer frem til 31. august 2020.
C3