CITROËN C3 FEEL PURETECH 82 

Fra kr 199.900,-

Spar 10.000,-
Kort Sagt
KJØRING
Design
Komfort
Teknologi

CITROËN C3

LIKE UNIK SOM DEG

Citroën C3 har et unikt design og en front som signaliserer energi. Bilens trendy utstråling understrekes av den grafiske signaturen og spreke fargekombinasjoner. Kjærlighet ved første blikk! Bestill prøvekjøring i dag.


  SPAR 10.000,-
 •  16" VIBE Diamant alufelger
 •  Parkeringssensor bak
 •  AirBump® Black
 •  Aut. klimaanlegg
 •  RCC Radio Connected 7" Touchscreen med DAB+, USB og Mirrorscreen
 •  Multifunksjonsratt
 •  Skjermbreddere og kanalbeskyttere
 •  LED dagskjørelys
driving-selector

DIMENSJONER: KJØR OVERALT!

Takket være den kompakte størrelsen (under 4 m) er nye C3 utrolig smidig og lett å håndtere, spesielt i byen.

Den har 5 dører og 5 seter, noe som gjør det praktisk i alle situasjoner!

Lengde: 3,99 m

Bredde: 1,74 m

Høyde: 1,47 m

Akselavstand: 2,54 m

Bagasjeromsvolum: 300 l

BLINDSONEVARSLER

Nye Citroën C3 er utstyrt med et varslingssystem for andre kjøretøy i blindsonen, ved hjelp av et lys i sidespeilene. Dette systemet, som fungerer etter samme prinsipp som ryggesensorene, gir deg ekstra trygghet, for eksempel på motorveien.

FILSKIFTEVARSLING

Dette systemet gjør det mulig å bekjempe tretthet eller bare en kortvarig mangel på oppmerksomhet. Hvis du krysser en hvit linje uten å bruke blinklysene blir du advart med både lydsignaler og et visuelt signal.

RYGGEKAMERA

Ryggekamaerat aktiveres automatisk når bilen settes i revers, og viser deg utsikten bak bilen. Bildet har fargede retningslinjer som viser nærhet til hindringer. Rett og slett en utvidelse av førerens sikt, og gjør rygging mye enklere!

GJENKJENNELSE AV FARTSGRENSE-SKILT

Systemet gjenkjenner fartsgrenseskilt og gir informasjon til føreren, og kan brukes til å stille cruisekontrollen. Det fungerer over hele turtallsområdet. Systemet registrerer også når fartsgrensen endrer seg igjen.

KAFFEPAUSE!!

Føler du deg litt sliten? Dette systemet forteller deg når det er på tide å ta en pause. Varselet aktiveres etter kjøring i to timer ved hastigheter over 100 km/t. Det blir gjentatt for hver time ekstra kjøring uten pause.

UTALLIGE FARGEKOMBINASJONER

Du får 9 farger å velge mellom: Almond Green, Polar White, Cobalt Blue, Shark Grey, Artic Steel, Ruby Red, Perla Nera, Orange Power eller Beige Sable. Kombiner med 3 takfarger. Totalt 36 mulige kombinasjoner som forsterker den friske stilen til nye C3.

AIRBUMP®: DESIGN SOM SPRETTER TILBAKE!

Airbump®-panelene er luftfylte puter med ripesikker overflate, slik som på C4 Cactus, og har blitt et signaturtrekk ved Citroën. Også dette designelementet gjør det mulig å personalisere stilen på bilen samtidig som det beskytter den.

LYSSIGNATUR

Fronten og panseret preges av bilens todelte lyssignatur. Den doble kromgrillen trekker seg ut til de sirkelformede designlyktene (LED). Fargedetaljer rundt tåkelysene byr på det lille ekstra!

FLYTENDE TAK DESIGN

Den flytende takdesignet er et av de stilistiske trumfkortene til nye C3. Taket separeres fra resten av bilen med sorte pillarer. De balanserte proporsjonene mellom karosseripanelene og glasserte områder signaliserer en selvsikker stil.

INNBYDENDE SETER

Setene i nye C3 er et resultat av mye arbeid. De har generøs bredde og ekstra komfort, samtidig viser de at du har moderne stil. De er behagelige og gir god støtte for korsryggen, og gir deg komfort på toppnivå, takket være gode materialvalg.

INNVENDIG PLASS & SMARTE OPPBEVARINGSLØSNINGER

Et smart sentralt oppbevaringsrom frigjør masse plass i kupeen, og fordørene har store oppbevaringsrom. Rommene er lyse på innsiden og gjør det lettere å finne tingene du lagrer der Bagasjeplassen er generøs og starter på nesten 300 liter.

PANORAMA GLASSTAK

Takket være panoramasoltaket kan passasjerene i nye Citroën C3 oppleve eksepsjonell lysstyrke i hele kupeen, noe som understreker følelsen av plass og åpenhet på utsiden. Og det enkelt å endre intensiteten av lysstyrken ved hjelp av solgardinen.

BRUKERVENNLIGHET

Når du er inne i bilen er det nesten som å være i din egen stue! Denne trivselen blir forsterket av det horisontale dashbordet som gir kupeen et inntrykk av ekstra plass og bredde.

TEKNOLOGISK INTELLIGENS

I nye C3 finner du verdensnyheten ConnectedCAM CitroënTM, som er et intergrert HD-kamera. Det topper et allerede avansert utstyrsnivå: 3D-navigasjon med stemmegjenkjenning, ryggekamera, Lane Departure Warning System og Blind Spot Monitoring.

BLINDSONEVARSEL

Nye Citroën C3 er utstyrt med et varslingssystem for andre kjøretøy i blindsonen, ved hjelp av et lys i sidespeilene. Dette systemet gir deg ekstra trygghet, for eksempel på motorveien.

FILSKIFTEVARSLING

Dette systemet gjør det mulig å bekjempe tretthet eller bare en kortvarig mangel på oppmerksomhet. Når bilen krysser en hvit linje uten at indikatoren har blitt aktivert gjennom bilens elektroniske styreenhet blir du advart med lydsignaler og et visuelt signal.

RYGGEKAMERA

Ryggekameraet viser på en berøringsskjerm utsikten bak bilen når den settes i revers. Bildet har fargede retningslinjer som viser nærhet til hindringer. Rett og slett en utvidelse av førerens sikt, og gjør rygging mye enklere!

FARTSGRENSE SKILT ANERKJENNELSE OG ANBEFALING

Systemet gjenkjenner fartsgrenseskilt og gir informasjon til føreren, og kan brukes til å sette fartsbegrenser/ cruisekontroll. Det fungerer over hele turtallsområdet. Systemet registrerer også tegn som angir slutt og endring av fartsgrensen.

VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS CITROËN?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder. Kom innom og prøv din favoritt-Citroën, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!FINN FORHANDLER

FEEL

Fra kr 199 900,-

C3

FEEL

PureTech 82 hk

SPAR 10.000,-


 •  16" VIBE Diamant alufelger
 •  Parkeringssensor bak
 •  AirBump® Black
 •  Aut. klimaanlegg
 •  RCC Radio Connected 7" Touchscreen med DAB+, USB og Mirrorscreen
 •  Multifunksjonsratt
 •  Skjermbreddere og kanalbeskyttere
 •  LED dagskjørelys
SHINE

Fra kr 209 900,-

C3

SHINE

PureTech 82 hk

SPAR 20.000,-


 •  17" CROSS Diamant alufelger
 •  Ryggekamera med parkeringssensor bak
 •  Multifunksjonsratt i skinn
 •  El. vinduer foran og bak
 •  Aut. avblendbart bakspeil og regnsensor
 •  Mørktonede bakruter
 •  Valgfri takfarge

SHINE

Fra kr 249 900,-

C3

SHINE

PureTech 110 hk automat

SPAR 10.000,-


 •  17" CROSS Diamant alufelger
 •  Ryggekamera med parkeringssensor bak
 •  Multifunksjonsratt i skinn
 •  El. vinduer foran og bak
 •  Aut. avblendbart bakspeil og regnsensor
 •  Mørktonede bakruter
 •  Valgfri takfarge

KJØRING

Citroën C3 er konstruert like mye for bykjøring som landeveiskjøring og passer til all-round kjørebehov.                                                                                              SIKKERHET

Nye Citroën C3 er utstyrt med et varslingssystem for andre kjøretøy i blindsonen, ved hjelp av et lys i sidespeilene.                                                                          UNDERHOLDNING

Med ConnectedCAM Citroën™ kan du filme spektakulære landskap, spesielle steder og bylivet. Dette nye systemet bruker et kamera montert ved bakspeilet.BYGG DIN NYE CITROËN

Har du funnet deg en Citroën, men ikke bestemt deg for farge og utstyr? Her kan du bygge din nye bil, før du bestemmer deg!

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO2 utslipp 110 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring 0,48 l/mil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Les mer på citroen.no.
C3