CITROËN C4 FEEL 130 HK BENSIN MANUELL

Fra kr 269.900,–

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen

CITROËN C4 - NY OG INNOVATIV KOMPAKTKOMBI

TØFF UTENPÅ, MYK INNI

Nye Citroën C4 byr på unikt velvære om bord og eksepsjonell kjørekomfort takket være fjæringene med Progressive Hydraulic Cushions ®. De gir en “flyvende teppe”-følelse og visker nærmest ut feil på veien. En innovasjon fra Citroën som gir en unik komfort.

  • 18" LOKI alluminiumsfelger
  • Full ECO-LED Hovedlys
  • Progressice Hydraulic Cushions
  • 10" Touchskjerm med Carplay og Android Auto
  • Automatisk 2-sone klimaanlegg
  • Bagasjerom 380 liter VDA
  • Active Safety Brake

HAR DU LYST TIL Å VITE MER OM CITROËN C4? LES MER PÅ VÅRE MERKESIDER

LES MER

BYGG DIN CITROËN C4

Er du interessert i C4, men ikke bestemt deg for farge og utstyr? Her kan du bygge din nye bil, før du bestemmer deg!BYGG DIN BIL

KOMFORT

Nye Citroën C4 rommer nok en unik innovasjon: De brede setene er laget av teksturert skumgummi med høy tetthet som gir eksepsjonell komfort og støtte. Setene gir fører og passasjerer følelsen av å sitte i en komfortabel lenestol.SIKKERHET

Den nye Citroën C4 kan leveres med 20 ulike førerassistentsystemer 6 nettilkoblingsteknologier som gjør hverdagen tryggere og mindre stressende. Systemene kan være med å forebygge ulykker og hjelper deg hvis oppmerksomheten skulle glippe et øyeblikk.
DESIGN 

Nye Citroën C4 utgjør en helt ny etappe i Citroëns designhistorie, med en klart markert stil som er en perfekt kombinasjon av eleganse og dynamikk. Denne kompakte kombimodellen har kraften og karakterstyrken til en SUV, med store hjul og raffinerte linjer. Med ny V-formet 100 % LED lyssignatur foran og en aerodynamisk profil er bilen perfekt tilpasset dagens utfordringer.
VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS CITROËN?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder. Kom innom og prøv din favoritt-Citroën, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

FINN FORHANDLER
CO2 utslipp 120-123 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,40-0,55 l/mil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Tilbudet varer frem til 31.desember 2021.
c4