NYE CITROËN C5 AIRCROSS SUV SHINE 130HK AUTOMAT

Fra kr 464.900,–

NYE CITROËN C5 AIRCROSS SUV SHINE 130HK AUTOMAT

Nye C5 Aircross er selve spydspissen i vårt Advanced Comfort-program og vi tror den vil gi deg den mest komfortable kjøreopplevelsen du har hatt. Vårt unike fjæringssystem og fantastiske seter sørger for nettopp det. Prøv selv!

 • Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™
 • 3 individuelle justerbare bakseter
 • Bagasjekapasitet opptil 720 liter
 • Panorama soltak
 • Adaptiv cruisecontrol med full Stop&Go
 • Digitalt instrumentpanel 12.3"
 • 9" Touchskjerm med 3D Navigasjon med TomTom 
 • Advanced Comfort-seter i sort delskinn med Alcantara
 • Elektrisk justering av passasjersete
 • Takrails
 • 19" Alufelger
             

HAR DU LYST TIL Å VITE MER OM CITROËN C5 AIRCROSS? SJEKK UT DENNE BILDEKARUSELLEN ELLER LES MER PÅ VÅRE MERKESIDER

SE BILDEKARUSELLLES MER

BYGG DIN DRØMMEBIL

Har du funnet deg en Citroën, men ikke bestemt deg for farge og utstyr? Her kan du bygge din nye bil, før du bestemmer deg!


BYGG MIN CITROËN

Pressen mener den kan være «komfortmesteren». Men hvor god er egentlig den hydrauliske fjæringen og komfort-setene i nye Citroën C5 Aircross? Vi testet.

Mange av oss har på et eller annet tidspunkt lekt med tanken om å ta en tatovering. Men hvordan ville du stilt deg til å gjøre det i en bil, med en av Norges beste rallysjåfører bak rattet? I videovinduet over kan du se hvordan det gikk da vi gjorde akkurat det.


– … spesielt over et par av de feristene


Ut av en splitter ny Citroën C5 Aircross klyver rallysjåfør Mads Østberg, tatovør Jeanette Fjelldahl og Jørn Idar Kvig. Sistnevnte har akkurat vært gjennom det som må kunne sies å ha vært en utvidelse av komfortsonen…

– Jeg meldte meg bare opp til en konkurranse på Facebook. Men da jeg kom hit i dag fant jeg jo raskt ut at det bare var deler av sannheten, ler Kvig og viser til muligheten for å vinne en gratis tatovering.

En «mindre» detalj vi utelatte var nemlig at selve tatoveringen skulle gjennomføres i baksetet på en bil i fart – over dype hull og gjennom krappe svinger. Med rallysjåfør Mads Østberg bak rattet.

– Nå etterpå kan jeg jo heldigvis si at det ikke var noe problem. Spesielt når den ble så bra! Men jeg var faktisk redd noen ganger, spesielt over et par av de feristene, ler Jørn Idar.

En annen som nok definitivt kan ta med seg denne dagen inn i pensjonisttilværelsen er tatovør Jeanette. For hvordan var det egentlig å skulle stikke en nål inn i et annet menneske fra baksetet på en bil?

– Det var overraskende behagelig å jobbe i bilen og sluttresultatet taler egentlig for seg. Man kan jo ikke akkurat viske ut om man gjør en feil…

– Hva tenker du om sluttresultatet da, Mads?

– Å kunne gjøre noe slikt på en personer mens jeg kjører, er jeg rett og slett veldig imponert over. Støtdemperne utgjorde virkelig en forskjell. Det ville ikke vært mulig uten.

Lurer du på hvordan dette i det hele tatt var mulig? Da bør du lese mer lenger ned på siden. Vi i Citroën har nemlig hatt komfort som et av våre viktigste fokusområder gjennom hundre år med bilproduksjon.

HAR DU LYST TIL Å SE MER AV CITROËN C5 AIRCROSS? SJEKK UT DENNE BILDEKARUSELLEN PÅ VÅRE MERKESIDER

SE BILDEKARUSELL

RALLYSJÅFØREN

Mads Østberg (31) er en av Norges aller beste til å kjøre bil. I 2007 ble han tidenes yngste etappevinner av Rally Sweden og har siden stått på podiet i WRC ved 18 anledninger. Et av høydepunktene kom i 2012 da 31-åringen vant Rally Portugal. Han er fra Våler i Østfold.NERVØS DELTAKER

Jørn Idar Almås Kvig (32), fra Brønnøy i Nordland, ble oppfordret av kona til å melde seg opp til vår etterlysning på Facebook om å vinne en tatovering. Lite visste frisbeegolf-entusiasten om at det skulle gjøres i baksetet på en bil – med Norges kanskje beste rallysjåfør bak rattet…TATOVØREN

Jeanette Fjelldahl (34) er tatovør og eier studioet Private Ink i Stavanger. Hun har gjort seg bemerket i bransjen ved en rekke anledninger og står blant annet som vinner av en rekke kategorier under Stavanger Tattoo Convention, blant annet Best Color Tattoo. Fjelldahl har også jobbet som kunstner og leverer verk på bestilling. Hun er fra Stavanger i Rogaland.

HAR DU LYST TIL Å VITE MER OM CITROËN C5 AIRCROSS? SJEKK UT DENNE BILDEKARUSELLEN ELLER LES MER PÅ VÅRE MERKESIDER

SE BILDEKARUSELLLES MER

Slik fungerer den hydrauliske fjæringen i nye C5 Aircross:

For at dette stuntet i det hele tatt skulle være mulig å gjennomføre, var bilens hydrauliske fjæring avgjørende. Nye C5 Aircross er nemlig utstyrt med Progressive Hydraulic Cushions® fjæring, en teknologi som sørger for at store deformasjoner og små uregelmessig-heter i veien absorberes. Dette gir inntrykk av at bilen flyr over veien, stødig og dynamisk. En ekte «flyvende teppe»- effekt. Hvordan teknologien faktisk fungerer kan du se i videovinduet under.

DE AVANSERTE SETENE


En annen svært viktig årsak til at komforten var på topp under stuntet er setene i Citroën C5 Aircross. De er brede og komfortable, som lenestolen hjemme hos deg selv og har en innovativ oppbygging, med skum med høy tetthet i midten og tykt, teksturert skum på overflaten, noe som gir en myk, men samtidig fast komfort og et sete med god støtte. Setene kan også justeres i ulike posisjoner og kommer, avhengig av versjon, med et innbygget massasje-system.LES MER OM ADVANCED COMFORT-SETENE

FLEKSIBILITET I BAKSETET


For at tatovøren skulle ha plass til å gjøre jobben sin var løsningen med tre individuelle bakseter avgjørende. Det vil si at alle setene er like brede, og gir samme komfort til den som sitter i midten som til dem som sitter på sideplassene. Setene kan justeres forover og bakover 150 millimeter, hvilket gjør det mulig å optimalisere plassen i kupeen eller i bagasjerommet etter behov. De kan også justeres på skrå i 5 forskjellige posisjoner, for optimal komfort, samt foldes ned slik at man oppnår et helt flatt gulv.


LES MER OM FLEKSIBILTETEN
VIL DU VITE MER OM UTSTYR OG MULIGHETER HOS CITROËN?

Vi arbeider kontinuerlig med å sette sammen attraktive utstyrspakker for våre kunder. Kom innom og prøv din favoritt-Citroën, og la oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg!

FINN FORHANDLER
*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO2 utslipp 105-139 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring 0,40-0,57 l/mil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Vi tar forbehold om trykkfeil. Tilbudet varer frem til 31. desember 2021.
c5aircross